Ett spektrum av upplevelser nära city

Vid sidan av travet kommer Åby Arena få en helt ny evenemangshall och ett förstklassigt hotell. Därtill kommer du som besökare ha tillgång till ett flertal restauranger, mötesytor och en modern gymanläggning. Hela bygget är planerat att stå klart våren 2019.

ÅbyTravet

ÅbyTravet är Sveriges modernaste travanläggning som årligen lockar över 90 000 besökare.

y.jpg

Åbymässan

Easyfairs är aktören som kommer driva Åbymässan. En ny mötesplats som riktar sig både till företag och privatpersoner.

cam1_04.jpg

Åby Hotel

Det nya hotellet kommer ståta med hela 223 rum fördelat på 16 våningar. Nu sällar sig Åby till raden av förstklassiga hotellanläggningar i HKC Hotels proffsiga regi.

Äta & göra

På Åby Arena kommer det finnas ett gastronomi-utbud med nya restauranger, träningsanläggning för den hälsomedvetna publiken och gott om aktiviteter för alla smakriktningar.

 

 

Dynamik och kontraster

På Åby Arena möter det sportsliga pirret ett skönt och avslappnat lugn. Affärsandan sida vid sida med privatliv skapar kontraster och dynamik. Du väljer själv vilka upplevelser du vill ta del av och hur mycket på- eller avkoppling du vill ha.

Oavsett om du kommer långt borta ifrån eller om du bor runt husknuten så kommer det finnas gott om möjligheter att fylla på med fina minnen att ta med sig från Åby Arena. 

Ett läge med nära till allt

I närheten av Åby Arena finns ett brett utbud av mysiga caféer, affärer och allehanda aktiviteter för alla åldrar. Du har promenadavstånd till härliga naturområden.

Åby Arena ligger dessutom nära hela Göteborgs utbud av nöjen och aktiviteter för stora och små. Välkända dragplåster som Avenyn, Liseberg och Universeum är aldrig långt borta. Dit tar du dig enkelt med bil eller kollektivtrafik.