Mat och dryck

 

På Åby Arena finns inte mindre än fem olika restaurangalternativ att välja mellan.

 
 
Pegasus bord 2 (L).jpg

Pegasus

Pegasus är framförallt vår travrestaurang i etage där du har den bästa utsikten över banan. Härlig stämning när hästarna dundrar fram på banan mot mållinjen! Där äter du en god à la carte middag i så väl stora som mindre sällskap.

 
Lyon1.jpg

Lyon

Vår helt nyrenoverade restaurang belägen med utgång direkt till publikplats. Här serverar vi en varierad meny i unik miljö. Vi serverar frukost till hotellets gäster och dagens lunch för närområdet innan det på kvällen blir ett vardagsrum där du kan njuta av god mat

 
1. kompl_abymass (5 av 42).jpg

Fast & Fresh

Fast & Fresh serverar poké bowls, matiga sallader och smörgåsar, soppa med bröd och street food. Här hittar du självklart även gott kaffe, fikabröd, goda juicer och fräscha fruktsallader. Hos oss kan du dessutom njuta av en öl eller ett glas vin. Fast & Fresh är öppet under pågående mässor och ligger i direkt anslutning till mässhallen.

 
toa-heftiba-1222606-unsplash-3_2.jpg

Stallcaféet

Mitt på stalltorget ligger vårt trevliga stallcafé som är öppet för aktiva och hästägare. I familjär miljö serveras det förutom dagens rätt ett brett urval av smörgåsar, fikabröd, hamburgare, öl och vin, godis och glass.

 
DSC_0977.jpg

Åby Loger

På travkvällar så förvandlas några av våra mötesrum till loger där du kan sitta avskilt med ditt sällskap eller förening och se på travet och äta en god middag. Med en balkong utanför kan du få känslan vid upploppet och fira med gänget!