Aktörer

 
K_Olympia_MG_9671.jpg

Åbytravet

Åbytravet är numera Europas modernaste trav- och ridsportsanläggning som årligen lockar runt 100 000 gäster. Åbytravet driver också de två större restaurangerna på Åby Arena och konferensanläggningen med 15 nya eller nyrenoverade lokaler.

 
3131.jpg

Åbymässan drivs av Easyfairs

Åbymässan är systeranläggning med Kistamässan och Malmömässan och drivs av den belgiska koncernen Easyfairs.

Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör.

Easyfairs driver tio mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige. Koncernen sysselsätter över 750 människor och hade intäkter på över 160 miljoner € för räkenskapsåret 2016–2017. Easyfairs arrangerar idag över 218 events i 17 länder.

 
160404_1033.jpg

HKC Hotels – ett familjeföretag i tiden

Sedan 50-talet har familjen Östlundh bedrivit hotellverksamhet med både passion, hjärta och stort ansvar. Pappa Kurt engagerade sig tidigt och har utvecklat företaget till vad det är idag: fem hotell – där Åby Hotel blir vårt största! Två restauranger, två hotellfastigheter, och över 150 engagerade medarbetare. I september 2013 lämnade Kurt över VD-rollen till oss äldsta barn.

Liksom på våra övriga hotell är det vår syster Lina Östlundh som står bakom inredningen och har själv designat flera av möblerna. Vi hälsar dig varmt välkommen till vårt företag!

Therese Hammar och Marcus Östlundh

 
Friskis_logo.jpg

Friskis&Svettis

Friskis&Svettis finns för att ge alla möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt.

I Göteborg finns Friskis på 14 platser och erbjuder gym, spinning, indoor walking, core, yoga, cirkelfys, jympa och mycket mer.

 
Klovern_logo.jpg

Klövern

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler och utvecklar bostäder i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Klövern har totalt cirka 250 medarbetare i ett antal svenska städer och Köpenhamn.