jan-malmstrom-1124.jpg

Öppningserbjudande: dubbelrum för 750 SEK!

Missa inte vårt öppningserbjudande – för endast 750 SEK erbjuder vi dig ett dubbelrum med frukostbuffé, WiFi och tillgång till Friskis & Svettis. Öppningsdatum: 15 april. Begränsat antal, så skynda fynda!

En hotellupplevelse utöver det vanliga

Hos oss är visionen att du får en rolig och minnesvärd vistelse med det där lilla extra pirret i magen. Vi har hämtat inspiration från Tivoli med karuseller, popcorn, nöje och spel som ledstjärna, allt för att efterlikna den förväntansfulla känslan man känner i nöjesparken.

Vi ligger i direkt anslutning till ÅbyTravet och Åbymässan vilket gör att du som gäst får uppleva en atmosfär full av möjligheter.

Åby Hotel – med tivoli som inspiration

Åby Hotel är ett 4-stjärnigt hotel med 223 rum och 16 våningar i en miljö som har hämtat inspiration från Tivoli – det triggar spänning, förväntningar och ren glädje. Oavsett om du reser i tjänsten eller privat ska du som gäst alltid uppleva att hotellet är i centrum av en plats där det ständigt händer något spännande.

Alla våra rum är dubbelrum och är utrustade med skrivbord, luftkonditionering, safetybox och 49” TV med Chromecast så du kan streama dina egna kanaler. Flera utav rummen kan användas som familjerum och ett antal utrustas med pentry för gäster som stannar lite längre.